Bemutatkozás

A TACHYON IT Solution Kft. egy magántulajdonban lévő gazdasági társaság, amely a digitális médiákról való adatmentésre, és kiemelkedően szerteágazó IT megoldások kivitelezésére szakosodott. Ezeken a területeken komoly hagyományokra tekinthet vissza, de magában foglalja a legújabb szakmai fejlesztéseket és tapasztalatokat is. A cég története még 2000 előtt indult, amikor az adatfeldolgozás terén szerzett ismereteinket először alkalmaztuk adatmentési célokra. Ezt követően az ilyen képességek iránti növekvő kereslet arra sarkallt bennünket, hogy szolgáltatásainkat az adatmentés, az adat helyreállítás illetve adat visszaállítás területére összpontosítsuk.
Saját technológiákat dolgoztuk ki illetve mások által kifejlesztett műszaki tudás megvásárlásával és átültetésével számos sikeres adatmentést hajtottunk végre. Folyamatosan új adatmentési technológiák kifejlesztésén is dolgozunk.

Mi helyreállítjuk azt is, amit mások nem tudnak!

Nem csak a műszaki felkészültségünk és know-how az, ami megkülönböztet bennünket, hanem az ügyfélközpontú szolgáltatásunk is kiemel a versenytársak közül. Ügyfeleink között multinacionális vállalatokat, középvállalkozásokat, állami intézményeket és magánszemélyeket is tudhatunk, akik igényeit mind a lehető legmagasabb szinten igyekszünk kielégíteni.

Az adatmentésen túl komoly igény merült fel ügyfeleink részéről adatmegsemmítésre is. Igyekeztünk megfeleni a kihívásnak és most már a nemzetközi sztenderd szerinti adatmegsemmisítési szolgáltatást is nyújtunk.

Mindemellett folyamatasosan szélesítjük szolgátatásaink körét és emeljük a színvonalat.

A legmagasabb minőségű javítási szolgáltatást nyújtjuk

Mindent elkövetünk, hogy minőségi és innovatív helyreállítási szolgáltatást nyújtsunk. Arra törekszünk, hogy magas szintű vevőszolgálatot tartsunk fenn, és minél több elégedett ügyféllel gyarapodhassunk. Az a célunk, hogy a hibás készülék a leghamarabb visszatérhessen a normál használatba, extra költségek nélkül. Hiszünk abban, hogy minden számítástecnikában felmerülő problémára tudunk megoldást találni. Folyamatosan fejődünk, hogy lépést tudjunk tartani a informatika rohanó világával, és a felmerülő kérdésekre, igényekre azonnal tudjunk reagálni.

A legjobbak akarunk lenni!

Célunk, hogy a partnereink részére olyan teljeskörűen testreszabott szolgáltatás csomagot nyújsunk, amely biztos pontot jelent az informatika rohamosan fejlődő piacán. A hozzáadott értékkel, amit mi adunk, szeretnénk hozzájárulni ügyfeleink sikereihez. Csapatunk arra törekszik, hogy segítse abban partnereinket, miképpen előzhető meg egy adatvesztés vagy egy hiba, hogyan őrizhető meg az eszköz működőképessége, miként telepíthetőek könnyen a szoftverek, hogyan végezzék a számítógépeik alapvető karbantartását. Komoly hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. Tapasztalataink alapján biztosan állíthatjuk, hogy egy problémát sokkal könnyeb megelőzni (bár ez nem minden esetben lehetséges) megfelelő előkészületettel, mint a konkrét problémát vagy kialakult hibát kijavítani.

Amiben jók vagyunk

Kollégáink szakmai felkészültsége és több éves tapasztalata a garancia, hogy azonnal reagálni tudunk a számítástechnika állandóan változó kihívásaira. Folyamatosan figyeljük az aktuális híreket, nyomon követjük az újabbnál-újabb fejlesztéseket, mind hardver, mind szoftver vonalon. Követve a hazai vásárlói szokásokat és igényeket, márkás, minőségi termékeket forgalmazunk és építjük be az általunk tervezett, kivitelezett, üzemeltetett rendszerekbe. Mindezt folyamatos és gyors kiszolgálás mellett, pénztárcabarát árakon. Az ismert és jelentős piaci részesedéssel bíró gyártók hazai képviselőivel kiépített évtizedes kapcsolat a kulcsa, a folyamatos hardver és szoftver ellátottságnak, a rugalmas garanciális ügyintézésnek, és a legkedvezőbb áraknak.

Optimalizálás

Fejlett rendszer-optimalizálási szolgáltatásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy számítógépei mindig a maximális teljesítménnyel üzemeljenek.

Setup & Install

A számítógép alapbeállításainak visszaállítására, vagy bármilyen szoftver telepítésére, beállítására, hívjon minket!

Javítás & Szerelés

Ha nem indul, lefagy, ismertelen hibával leáll, szokatlanul melegszik, ha nagyon belassul, Mi vagyunk a mentőöv!

Csapatunk

Történetünk

A kezdeti lépések

Felépítettük első laborunkat és megkezdtük az adatmentési szolgáltatást. A kezdeti sikerek után partner irodákkal is felvettük a kapcsolatot és terjeszkedni kezdtünk.

A fejlődés útja

Saját technológiákat dolgoztuk ki, illetve mások által kifejlesztett műszaki tudás megvásárlásával és átültetésével számos sikeres adatmentést hajtottunk végre.

Újabb szolgáltatások

A környezetvédelmi előírásoknak és nemzetközi szabványoknak megfelelően megkezdtük az adatmegsemmisítést, valamint kibővítettük a partnereink számára nyújtott szolgáltatási kört.

Nemzetközi partnerek

A cseh partnerszervizzel megindítottuk a közös munkát. A legtöbb ismert és nagy nevű multinacionális gyártóval és hazai forgalmazóval előnyös együttműködési szerződéseket írtunk alá.

Rólunk írták