IT rendszer üzemeltetés és rendszergazda


Informatikai hálózatok építése és magas szintű, biztonságos üzemeltetése

Számos partnerünknél végezzük az informatikai hálózatok folyamatos felügyeletét, gyenge pontjainak kiküszöbölését, karbantartását, fejlesztését, legyen szó vezetékes hálózatról vagy vezeték nélküli WIFI-ről.

Egy új informatikai hálózat megtervezése és építése során a legmodernebb eszközökkel dolgozunk, hogy az Ön igényeihez legjobban illeszkedő megoldást nyújtsuk. Célunk, hogy egy gyors, megbízható, biztonságos és nagymértékben hibatűrő rendszer alapjait fektessük le a hálózat kiépítésekor. Ezenkívül a másik legfontosabb szempont, hogy az Ön elvárásai szerint a lehető legkevésbé legyen szem előtt, de a legtökéletesebben szolgálja az igényeit.
Első lépésben felmérjük, milyen erőforrásokra lesz szükség a hálózat zökkenőmentes üzemeltetéséhez, majd a jóváhagyott tervek szerint gyorsan és precízen megépítjük. Az elkészült rendszert pontosan dokumentáljuk, teszteljük, majd átadjuk. Igény esetén vállaljuk a folyamatos karbantartást, fejlesztést és üzemeltetést is.
Árajánlatunkat minden esetben az egyedi és speciális igényeknek megfelelően készítjük el. Keresse kollégáinkat, akik szívesen állnak az Ön rendelkezésére.

Informatikai rendszerek megbízható és folyamatos üzemeltetése.


Ügyfeleinknél átalány díjas formában napi/heti/havi rendszerességgel, vagy eseti megbízás alapján végzünk rendszergazdai tevékenységet, kezdve a telefonos segítségnyújtástól, a komoly rendszermérnöki feladatokig. Munkatársaink szakmai felkészültsége, naprakész tudása és gyakorlati tapasztalata, már önmagában is garancia arra, hogy az általunk felügyelt rendszerek kifogástalanul és megbízhatóan működnek. Rendszergazdai szolgáltatásunk keretein belül csapatunk magas szinten tudja biztosítani, hogy mind a hálózati eszközök, mind a szerverek, mind a kliensek problémamentesen üzemeljenek.
Ezen felül jó kapcsolatok ápolunk számos szervizzel, és kereskedő céggel, így rugalmasan tudjuk intézni a garanciális és garancia időn túli szervizes ügyeket, javításokat. Széles és kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a legnagyobb informatikai gyártó cégeknél, magyar és külföldi informatikai vállaltoknál, fuvarozó vállalkozásoknál, stb, így jó szívvel tudunk segíteni bármilyen ezekkel kapcsolatos kérdésekben

Egy jól ellenőrzött, folyamatosan felügyelt, és biztonságos informatikai rendszer a hatékony munkavégzés biztos alapja.

Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, készek vagyunk segíteni!
Szabó Gábor, IT Specialista

Képzett informatikus csapat
Komplex megoldások
Rendszeres mentés készítése
Távoli elérés és felügyelet
Gyors reakció
Vírus és malware védelmi eszközök
Biztoság
100% garancia a szolgáltatásra

Cégünk kimagaslóan nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a felhasználóbarát megoldásokra egyaránt. Úgy gondoljuk, hogy a magasszintű biztonság nem ok a felhasználók munkavégzésének korlátozására. Megfelelően alkalmazott biztonsági szabályokkal és beállításokkal, valamint a közérthetően megfogalmazott, a felhasználók felé jól kommunikált szabályok betartásával megőrizhetjük adataink védelmét és megkímélhetjük magunkat egy esetleges rendszer összeomlás miatti kényszerleállástól.

Vírus védelem
Biztonsági beállítások
Tűzfal
Inteligens szűrők

Elsődleges szempont számunkra – ügyfeleink pontos igényeinek felmérését követően- a legoptimálisabb eszközök kiválasztása. Szakmai tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy a beruházás ideális módon valósuljon meg. A megfelelően kiválasztott informatikai eszközök hosszú távon képesek elégedettséget nyújtani ügyfeleinknek, megkímélve őket egy esetleges műszaki fennakadástól.

Szerverek
Munkaállomások
Mobil eszközök - Tablet, laptop, stb.
Monitorok, projektorok
Nyomtatók, multifunkciós készülékek
Hálózati eszközök
Szoftverek

Kérdése van?


Vegye fel velünk a kapcsolatot!