Széles választék, megbízható, ismert brandek, minden egy helyen.


Legyen szó egy darab számítógépről vagy egy tucatról, nálunk nincsenek lehetetlenek. Vállaljuk kompletten szerelt BRAND gépek beszerzését vagy igény szerint megépítjük a számítógépeket. Nem tudja milyen erőforrású eszközökre lenne szüksége? Mérnök informatikus kollégánk segít Önnek egyedi konfigurációk és komplett rendszerek összeállításában is.

Ha nincs megelégedve notebookja teljesítményével, vagy korszerűsíteni, bővíteni szeretné, cégünk ebben a segítségére siet. A legnagyobb hazai forgalmazókkal kapcsolatban állunk, így biztosítjuk ügyfeleinknek a széles választékot, a legjobb árakat, a gyors kiszolgálást, a folyamatos alkatrészellátást, valamint a rugalmas garanciális ügyintézést.

Ha szerverek beszerzéséről van szó, cégünk elsősorban a nagyobb BRAND márkákat részesíti előnyben. Nagyon megbízhatóak, és hosszú ideig szolgálják a vállalkozást. Leginkább a DELL, a HP, a SUPERMICRO, és az INTEL eszközeit értékesítjük. Ha nincs még konkrét elképzelése, hogy milyen szerverre van szükség, keresse kollégánkat, aki segít a választásban, és az kalkuláció elkészítésében.

Operációs rendszerek, irodai szoftverek, biztonsági és vírusvédelmi eszközök, CAD rendszerek, fotó- videó, audio feldolgozó- és utómunka, és vágó szoftverek, hogy csak a néhány legfontosabbat emeljük ki az igen széles választékból, amiket forgalmazunk. Microsoft, Avast, Office365, Adobe, Avid, Kaspersky, ESET, stb. csak néhány nagyobb gyártó a sok közül.

Természetesen lehetőség van a hardverek és szoftverek bérlésére, rövid (pár hetes- hónapos), vagy akár hosszú időre is. Kérje ajánlatunkat, készségesen állunk a rendelkezésére.

Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, készek vagyunk segíteni!
Szabó Gábor, IT Specialista

+ A komplett rendszer az egyedi igények szerint készül
+ Maximális felhasználói élmény
+ Válogatott, minőségi alkatrészek, BRANDEK
+ A legjobb ár-érték arány
+ Skálázhatóság, rugalmas bővíthetőség
+ Könnyű kezelhetőség és karbantartás
+ Minimum 3 év garancia

+ Segítünk a felmérésben és a tanácsadásban is
+ Segítünk a megfelelő alternatívák kiválasztásában
+ Beszerzés, kiszállítás, beüzemelés - mind egyben
+ A legnagyobb hazai forgalmazókkal kiemelten jó kapcsolatot ápolunk
+ Megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást
+ Házhoz is szállítjuk
+ Beüzemeljük munkahelyén
+ Szükség esetén karbantartjuk, és üzemeltetjük a rendszert

Kérdése van?


Vegye fel velünk a kapcsolatot!