Adatmentés adatvisszaállítás


Az adatmentésről általánosságban

A mai világban a legtöbb információt digitális formában tárolják. A modern technológia számos előnnyel bír: lényegesen csökkenthetik a munkaidőnket és ezzel kényelmesebbé tehetik életünket. A digitalizálás ugyanakkor veszélyekkel is jár, amelyeket általában akkor ismerünk föl, amikor már túl késő.


Egyetlen technológia sem jár veszélyek nélkül és egyetlen biztonsági intézkedés sem nyújt 100 százalékos védelmet. Ez alól az adatok feldolgozása és tárolása sem képez kivételt.

Mi is akkor az adatmentés? Képzeljen el egy olyan helyzetet, amelyben nem tud hozzáférni digitálisan tárolt adataihoz. A megelőzés persze jelentősen csökkentheti, de soha ki nem zárhatja ezt a kockázatot. Minden egyes adatvesztésnél számos együttható játszik össze, így a megoldásoknak is szinte mindig testreszabottaknak kell lenniük. A következményeket csak így lehet minimalizálni.

Mindennapi életünkben a digitális technológiák változása más és más integrálási követelményeket kíván, amely magukra az adathordózókra is vonatkozik. Számos különböző elektromágneses, optikai, mechanikai vagy egyéb adathordozó létezik. Ahhoz, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, megtanultuk ezen adathordozók sajátos funkcióit, főbb jellemzőit és műszaki specifikációikat.
Az adatmentési technológiák körét jellemző változatosság ugyanúgy megtalálható az adatokkal közvetlenül dolgozó alkalmazásoknál. Ezen a területen a fejlődés hihetetlenül gyors. Ezt figyelemmel kísérve, illetve tanulmányozva, továbbá alkalmazott kutatások révén az adatmentési szolgáltatásunk jóformán az összes operációs és fájlrendszerre kiterjeszthető.
A kár nem feltétlenül magán az adathordozón jelentkezik. Az adatok különböző szinteken válhatnak elérhetetlenné, így például egyes fájlok sérülhetnek, ez pedig nem feltétlenül mechanikai hibákra vezethető vissza. Ennek megfelelően a fizikailag sérült fájlokhoz való hozzáférést is meg tudjuk oldani, sőt, jelszóval védett dokumentumok sem jelentenek akadályt számunkra.
Függetlenül attól, hogy egy elterjedt, mindennapos meghibásodásról vagy egyedi jelenségről van szó, a motivált és jól képzett szakemberekből álló csapatunk kellően felkészült ahhoz, hogy a legváratlanabb adatvesztési helyzetekkel is megbirkózzon.

Párartlan felszereltségű adatmentési laboratóriumunk, és szakképzett kollégáink tudása a garancia, hogy a legkülönfélébb adatvesztéseket, sérüléseket is komoly eséllyel helyre tudjuk állítani.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS! Ottoni körülmények között, próbeverziós szoftverekkel, szakértelem és biztos felkészültség nélkül NE kezdjen hozzá a mentési eljáráshoz, akármilyen egyszerűnek tűnik is, végleges adatvesztés lehet a vége! Tapasztalt szakértő technikusunk INGYENES bevizsgálást követően, megmondja, hogy mi a diagnózis, milyen technológiával menthető, mennyi idő alatt készül el, és mennyibe kerül. Ne kisérletezzen, ne kockáztassa a fontos adatait!
Bizza szakemberre!

Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, készek vagyunk segíteni!
Szabó Gábor, IT Specialista

– Közel 100%-os sikerarány
– Ingyenes beszállítás
– Ingyenes bevizsgálás, diagnózis
– Fizetni csak a sikeres adatmentésért kell.
– Ingyenes biztonsági mentés a visszaállított adatokról.
– Mindenre kiterjedő adatvédelem; bizalmas adatok biztonságára fokozottan ügyelünk.

A legmodernebb adatmentési technológiákat alkalmazzuk.
Minden fajtájú adathordozóról tudunk adatmentést végezni, gyártótól függetlenül.
– Merevlemez (bármilyen interfészzel)
– Merevlemez (bármilyen fizikai mérettel)
– Merevlemez (bármilyen kapacitással)
– SSD, PEN drive, FLASH memória, CD/DVD, stb.
– RAID tömbök

Éjjel-nappal, megállás nélkül non-stop dolgozunk, amíg megrendelését nem teljesítettük. Ilyen esetekben munkaidő végét, hétvégét és ünnepeket nem ismerünk.

Kérdése van?


Vegye fel velünk a kapcsolatot!